Samen een team

 

Heb je vragen op het gebied van Google sourcing, Boolean search, Linkedin sourcing, Hello Talent en talentmapping?  Of wil je gewoon weten waneer de volgende training is? 

 

Sandor Lokenberg, sourcing, interim sourcer, talent sourcer sourcetraining whitepaper strategy, sourcing strategy
Sandor Lokenberg

Sandor Lokenberg

 

Trainer expert sourcer teamlead

 

Door mijn ervaring in digital forensic investigations en openbronnen onderzoek in de opsporing weet ik doelgroepen te identificeren. Door mijn ervaring als recruiter en trainer weet ik mensen te verbinden met resultaat.

 

Ik ben docent aan de Hogeschool voor Recruitment en spreek sinds 2012 op verschillende internationale events zoals: AESC.org, Truamsterdam.com, HR infodays Brussel.

 

Bel mij gerust op +(31)06-40038436

sandor@lokenbergtraining.nl

Marjolein Lokenberg, sourcing, interim sourcer, talent sourcer sourcetraining whitepaper strategy, sourcing strategy
Marjolein Lokenberg

Marjolein Lokenberg

 

Sourcer en officemanager

 

Organisatie, planning en voortgang zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Als sourcer verbind je mensen met hun nieuwe werkgever. Een onderwerp als voortgang wordt snel uit het oog verloren. Wij hebben hier oog voor en maken dit direct bespreekbaar.

 

Als vrijwilliger ben ik hoofdredacteur van een internationaal verenigingsblad  dat 8 keer per jaar verschijnt.

 

Bel mij gerust op +(31)06-14119377

marjolein@lokenbergtraining.nlWij werken samen met verschillende professionals in sourcing, arbeidscommunicatie, executive search en recruitment. Daardoor bieden wij naast kwaliteit ook continuïteit.